Bijelo pšenično, raževo, speltino i heljdino brašno
Daj sliku
28 0 komentara
Leave a Reply
Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Ja sam grom u oluji što lomi šine kojim putuješ
Moći ćeš da se izrodiš u niže oblike, kao što su životinjski; moći ćeš, prema sudu sopstvene duše, da se ponovno rodiš u višim, kao što su božanski.
Bijelo pšenično, raževo, speltino i heljdino brašno
Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Kristalni
5. 01. 2025. at 10:38Prijatno!
LauraTesla
5. 01. 2025. at 10:46Hvala Kris.
vasionka
5. 01. 2025. at 10:50Super izgleda, samo je prezdravo za moj (hedonistički i prost) ukus😃
Kristalni
5. 01. 2025. at 11:05Izvini sto upadam, ali meni ovo izgleda odlicna kombinacija uz ostatak graha kojeg sam tamanio juce.
LauraTesla
5. 01. 2025. at 11:12Da Kris, ovo bi stvarno dobro išlo uz grah. Šaljem avionom 😆
Kristalni
5. 01. 2025. at 11:50Srce si ali imam osijecaj da ce to tvoji potamaniti prije nego FedEx/ HDL preuzme za aivion 😀
LauraTesla
5. 01. 2025. at 14:55Hahah, da, još ovdje neradni dan.
LauraTesla
5. 01. 2025. at 11:11Vasionka,
A sve u svemu opet bijelo brašno dominira jer se inače tijesto ne bi dignulo (barem ne meni). Heljde je jako malo, ali daje ovu “zdravu” boju. Ja sam skontala da ako hoću da mi kruh bude stvarno ukusan, samo trebam dodati dovoljno soli kao kod kupovnih vatijanta.
vasionka
5. 01. 2025. at 15:08Nije to samo kod tebe slučaj. Posebno ako mijesiš sa germom, treba je bruku za ta teža brašna, a onda kisi (od kiselo). Nervira me to.
Ja sve podređujem lakom tijestu, da je rahlo i mekano kao perce. Tako volim, tako mi je ukusno, tako manje tijesta jedem a baš uživam.
LauraTesla
5. 01. 2025. at 18:22Da i ja izbjegavam previše germe. A ne uspije mi ovaj integralni svaki put, a i ne pravim ga tako često. Rahko tijesto je teže dobiti i treba baš dobro umijesit.
selina_kyle
5. 01. 2025. at 10:53Jela bih kod vas, Ms. Laura 😀
LauraTesla
5. 01. 2025. at 11:14Kad sljedeći put spetiš, dođi na večeru. Samo nisam sigurna hoće li ostatak biti dobar kao kruh. 😅
selina_kyle
6. 01. 2025. at 7:56Dovoljno je hljeba i kajmaka i tamam. Daleko si ti za pustolovinu iz Tuzle, a ja bih rado 🤗
LauraTesla
6. 01. 2025. at 14:42Najbolja kombinacija. Ako kojim putem kreneš na Jadran dok si tu…
caligo
5. 01. 2025. at 11:16Minus heljda, dodaš još malo raževih mekinja i imaš Viking-kruh. Njam
Senorita Bandida
5. 01. 2025. at 12:18Lijepo🙂
LauraTesla
5. 01. 2025. at 18:12Hvala senorita 🥰
LauraTesla
5. 01. 2025. at 14:56Viking kruh, morat ću i ti probat
rikica51
5. 01. 2025. at 14:07Ovo izgleda primamljivo.
LauraTesla
5. 01. 2025. at 14:56🤩 pravi integralni. Al ne voli ga svatko.
perlica
5. 01. 2025. at 14:17Izgleda odlično! (:
LauraTesla
5. 01. 2025. at 14:56Hvala Perlice.
nekontamteba
5. 01. 2025. at 14:31wooow kako fino izgleda. Jel tvrd ili mehkan ?
LauraTesla
5. 01. 2025. at 14:57Hvala! Ni tvrd, ni mekan, negdje u sredini. Da je skroz tvrd, to bih već zvala pogačom.
morgana
8. 01. 2025. at 22:49Uh, mami me da napravim. Odlicno izgleda!
LauraTesla
9. 01. 2025. at 10:49Kad napraviš, obajvi svoju sliku. Meni su tu mjere odokativne, kao i uvijek.
sanjin
5. 01. 2025. at 18:09Laura, bil pošla za mene kad tako dobro kuhaš 😊
LauraTesla
5. 01. 2025. at 18:18Pošla sam ja već za nekog tko nije baš oduševljen crnim kruhovima. Ali evo, preko slike ne znaš još kakav je okus i kakva mi je druga hrana 😅.