Mogla bih i ja to tako…

Nekad je detaljnost gadna stvar, pogotovo ako imaš puno posla za završit, a ti jednostavno to tako ne možeš očima gledat… Mogla bih i ja ostavit sve slike neprevedene, na engleskom, nema veze što predajem kod nas, i vjerojatno će proć tako jer ovi to ni ne čitaju. I prorede i zaglavlja poremećena i neusuglašena. Mogla bi. Al jednostavno ne mogu da ne bude barem estetski kako treba! Stara navika iz djetinjstva. I onda se čude, pa šta ti treba toliko vremena. Mislim da je krajnje vrijeme da se adaptiram na jasno-i-jednostavno modul.

7 0 komentara

 1. I ja mislila ti nekad uciteljica, pa predajes neki predmet 🤣🤣

  1. Da sam barem, to bi značilo da mi je lak(ši) posao 😂.

   P.S. al jest prije sleng “predajem”, a ne znači podučavam

   1. Obzirom da sam iz škole kao profesorka nakon 10 godina došla u ulogu salesa u IT, mogu da potvrdim da je daleko lakše raditi u ofisu, biti poslovna žena i baviti se aj-tijem i svim izvještajima u prodaji, nego raditi u školi.. tako da ne znam šta smatraš lahkim ili lakšim u prosvjeti?

    1. Ja se ne bavim ITjem il izvještavanjem u prodaji, niti samo boravim u officu. Imam znatno veću odgovornost(baratanje tuđim parama, vremenom, složene kalkulacije itd.itd. i pri ovom ne želim javno obznanit koje mi je zanimanje), naravno kad ne radim ove neke projekte koji više sliče na seminarske.
     Ne bih da omaložavam ničije zanimanje, već suprotno samo sam reklada je neko lakše, (po meni čak i ljepše jer si u kontaktu s djecom, ljudima, novim generacijama…) predaješ ono što si već ponovio po stoti put i što nije neko mudro slovo, osim djeci koja se s tim prvi put susreću. Sad jeli fizički lakše, ja mogu reda jest od ovog mog posla!

     1. Također dali je nešto lakše ovisi o individualnim kompetencijamo. Koliko i o zahtjevima/specifikacijama nekog posla. Nije svugdje isto.

Leave a Reply