Televisa presenta

Nek se nitko ne nađe uvrijeđen, ali je li se samo meni čini da je ova platforma postala selendra, svakog boli briga šta je ovaj drugi rek'o pa si međusobno sude ili pišu zasebne postove o tome kakav je netko. Toga nije bilo na prošlom bloggeru. (I uvijek se sjetim jadnog halera koji na pravdi boga prvi pade samo zbog glupo konstruirane naslovnice.) Je li vam palo na pamet da ne možemo donositi zaključke o nečijoj cijeloj ličnosti i etiketirat ga samo po onome što piše na blogeru. Za neke zaključke je potreban kontakt uživo. Javni linč, “izopćenje” iz “zajednice”, osude, vrijeđanja, prava televisa presenta!

16 0 komentara

 1. Haler je bio cool lik.
  Laura, ja mislim da se na Bloggeru uvijek neki rat vodio.

  1. Moguće, al vjerojatno to nije došlo do mene u ta doba. Nisam bila među popularnom rajom 😅

 2. Ja se slažem sa Senoritom, prije je bilo žestokih rasprava i svakakvih postova, ali bilo je puno više aktivnih blogera, pa nije bilo toliko bitno. Sad nas je ostala svega šaka što pišemo, pa je svako međusobno prepucavanje automatski pitanje cijele, ili skoro cijele blog zajednice.

  1. Da bilo je više blogera pa se sve nije svakog ticalo.

 3. Nek se nitko ne nađe uvrijeđen, ali mislim i uvijek ću misliti da je sve stvar integriteta….
  Mahaluša (bez obzira na spol) je uvijek bilo i uvijek će biti…
  Ono što je u konkretnom slučaju bitno, (nisam bila u toku, sve sam naknadno pročitala i stekla kakav-takav zaključak), je činjenica da postoje blogeri koji sebi dozvoljavaju sve i svašta, pa kad se sami nađu objektom nečije priče, nađu se, vidi čuda, uvrijeđeni, povrijeđeni, proganjani, omrznuti itd itd…
  I na kraju, da ponovim Senjoritu, na Bloggeru se uvijek neki rat vodio….

 4. Sto je nekad kvalitetnih sukoba bilo; izmedju vjernika I nevjernika, novih vjernika I starih komunista, prohomo i antihomo.., agresivnih likova protiv svih itd. Razlicitosti su dobre za dinamiku ovog mjesta.. da se svi volimo, slazemo I druzimo, empatisemo i pomazemo, mislim da bi bloger bilo manje zanimljivo mjesto. Ma koliko se to nekome cinilo, bloger nije stvarni zivot nego je tip rijalitija.. prema tome, sta fali?

 5. de šta fali, baš je zabavno 😁

  1. Hahha ae, bolje da se nešto događa, nego ništa

 6. Mislim da je na starom bloggeru cak bilo i gore.
  Ja jesam navela u par komentara doticnom da mi se ne svidja njegova internet persona na osnovu njegovih postova, i da bih mozda imala drukcije misljenje da ga poznajem licno. Ali osoba ocito ne zeli to da cuje i uvijek je neka zrtva. I mean come on..ja da pisem neke tamo postove o debelim muskarcima (koji bi mogli biti lijepi i ako su debeli) treba da ocekivam da ce se na to reagovati.
  Ako ne zelis komentare zatvori,, ako pak ostavis otvoreno onda znaj da je ovo internet i svako ima neko misljene o svemu, zeljeli mi to ili ne.

  1. Slažem se da predmet komentiranja (čuj mwnw predmet 😅) vrlo često dobro ne zaključi nečije komentare, često se osjeća nepotrebno uvrijeđen i misli da je uvijek u pravu. No moj post nije o njemu nego onako općenito

 7. Blogger je spanska safunjara, jarane uvijek neki ratovi, meni opet nekako sve zabavno🤣

  1. Haha kod mene uvijek problemi sa odgovaranjem na kometare. Dobro onaj brut govorio

Leave a Reply