Mjesec

Sad će ono famozno Valentinovo, nazovi dan ljubavi. Zanimljivo da svake godine poćnu sve ranije i ranije reklame. Nismo još ni zakoračili u februar oni su počeli s bombardiranjem bombonjerama. Kao “mjesec je ljubavi”! Ček malo, zar prije godinu dana nije bio “tjedan ljubavi”! Hm… A prije dvije “dan ljubavi”. Prije tri, nije ni postojao. Blaženo neznanje i rajski vrt nevinosti. Najprodavaniji artikli, tako klišejski, parfemi ovog onog Bekama, Antonia Bandierasa ili Naomi Kimbel “na sniženju 10% koje kad stračunaš ispadne 0,5 KM, od kojih će naša “bolja” polovica mirisat tako dobro da će se tebi počet lučit endoferin (a ona će eventualno gušit ljude u liftu), nadodaj na to i kremu sa Q10 i hijularonskom kiselinom i micelarnom vodom i izgledat će 20 godina “mlađe” i plašit djecu po susjedstvu… Sve neki stručni nazivi iskaču, svake godine neki novi da pomisliš ma to je sigurno djelotvorno čim se zove tako kao da čitaš rukopise Luja Pastera.

12 0 komentara

  1. Skontam po jednoj trgovini kod nas, čim maknu novogodišnje ukrase, kreću srca i bombonjere, onda idu maske za maskembale, pa uskršnja jaja, i eto ti već šlaufa, ležaljki, koji se počnu miješati sa školskim priborom od 7 mj , pa mrtvi dan i opet novogodišnje dekoracije… Tako da cijelu godinu imam napomenu da se nešto slavi.

  2. Ja ne volin parfeme. Odbojni su mi i uopće mi ne mirišu lipo. A najgori su mi dezodoransi. Oni su baš katastrofa. Mislim na one u spreju.

  3. Hahah, svi ti praznici su markentinski trik i sto vise da je konzumerizma na taj dan.💵💸💰

  4. Hahahha te trgovine su već “najnaprednije”, #malapcelamaja. Kao da se natječu tko će prije izaći sa sljedećim praznikom.

    #Vrtlog I meni smeta većina dezodoransa jer su prejaki, prvenstveno ovi što se najviše reklamiraju. Može se naći i neka blaža varijanta kod ovih nepopularnih, koji su ok. Možda ima par parfema da su lijepi i da nisu napadni, al baš ne volim kad netko stavi previše i onda cijeli haustor se čuje na njega. Čista kemija. A i muška kozmetika, uključujući i gelove za tuširanje zna biti previše napadna.

    #Silence
    Da, pikušavaju zaraditi što višr na ove praznike gdje se nešto daruje, kupuje, troši

  5. Durex je i na Valentinovo više od 5 maraka 😀

  6. Poskupi par dana prije 😉

  7. Ako se osjećaji mogu komercijalizirat

  8. Vidis da mogu
    14.02. osjecaji i emcije prema partneru
    01.03./09.01. domoljublje i patriotizam
    31.12. strah
    itd.

  9. Ma ja samo volim na Valentinovo, ovi ostali dani me ne zanimaju. ❤️❤️❤️❤️

  10. 😃 Sreca da je prosjecnim zenama to dovoljno :🤭

Leave a Reply