Ja sam grom u oluji što lomi šine kojim putuješ

Moći ćeš da se izrodiš u niže oblike, kao što su životinjski; moći ćeš, prema sudu sopstvene duše, da da se ponovno rodiš u višim, kao što su božanski.

28.05.2018.

Umjesto teorija zavjera :) cembalo

"Znanstvenici danas misle duboko umjesto jasno. Čovjek mora biti zdrav da misli jasno, ali se može misliti duboko i biti prilično lud." N.T.

16.05.2018.

...biva ljepsi

Biti majstor znaci umjeti  odvojiti za vrijeme rada svoj posao od  svega ostalog, znati tocno i jedino pred ocima imati sto treba uraditi i kako to uraditi i neobazirati se ni na sto sto nema veze s tim, ne brinuti se za uspjeh, ne pomisljati na neuspjeh, nicega se ne plasiti, a nista ne ostavljati slucaju, uvijek biti sav pri onom dijelu posla koji u tom trenutku obradjujes.
Ako tako radis, sve oko tebe radi s tobom i sve ti pomaze, svaka alatka ti je prijatelj, svaka promjena putokaz, a materijal pod rukom poslusan, sve ide bez greske i zastoja ili bolje receno: svaka se greska popravlja i svaki zastoj nadoknadjuje.
Tada tvoj posao mora da napreduje i sto dalje i sto bolje, uz put jaca i biva ljepsi jer raste iz sebe kao biljka iz sjemena koje je probrano, dobro posijano i za koje je sve predvidjeno.
Biti radnik i majstor, covjek od posla. Nicega boljega i pouzdanijeg u ovom zivotu u kom mnogo dobra nema, a pouzdano nije nista.

Ja sam grom u oluji što lomi šine kojim putuješ
<< 05/2018 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031"On će biti dijete oluje. Ne, bit će dijete svjetlosti."


Individual soul (matrix formativa) Kepler


Čovjek doista u sebi ima odlike svih svjetova jer je on potpuna slika "Boga" ili Bića svih Bića.


Vaša mržnja, pretvorena u električnu energiju,mogla bi osvjetljavati gradove i gradove (Srbima i Hrvatima početkom drugog svjetskog rata)


"Dar mentalne energije dolazi od Boga, vrhunskog bića i ako mi koncetriramo naše misli o toj istini
postajemo skladni s ovom velikom moći. Moja majka me naučila da treba svu istinu tražiti u Bibliji.

Znanstvenici danas misle duboko umjesto jasno. Čovjek mora biti zdrav da misli jasno, ali se može misliti duboko i biti prilično lud.


Moramo osloboditi misli od ograničenja koja nameće prostor i vrijeme, ali i sačuvati glavne značajke.

Moj mozak je samo prijamnik. U svemiru postoji neka jezgra iz koga mi crpimo znanje, snagu, inspiraciju. Nisam prodro u tajne te jezgre, ali znam da ona postoji.

U tom casu sam savladao svoju strast i ne samo da sam je savldao , nego sam je istisnuo iz srca. samo sam zalio sto nije bila i hiljadu puta jaca. Od tada, ravnodusan sam na bilo koju kocku, koliko i na cackanje zubiju"


„Vjerovanje zahtijeva hrabrost, sposobnost da se preuzme rizik, spremnost čak da se prihvati bol i razočaranje.
Tko god inzistira na sigurnosti i zbrinutosti kao osnovnim uvjetima života, ne može vjerovati.
Tko god se zatvori u sistem
obrane, služeći se suzdržijivošću i posjedovanjem kao sredstvima za svoju sigurnost, stvara od sebe zatvorenika.“


"Onaj tko poznaje druge je mudar,
onaj tko poznaje samog sebe je prosvjetljen,
onaj tko može pobjediti druge je jak,
onaj tko je pobjedio samog sebe je svemoćan."

"Budite kao baklja na nebu, zračeći ljubav i svjetlost. Zamislite tisuću takvih baklji na nebu, poput sjajnih zvijezda u dalekim galaksijama koje možete vidjeti za vedre noći. Vi imate u sebi istu snagu da zračite ljubav i svjetlo i trebali biste sjajiti poput zvijezde, od trenutka kad se probudite ujutro, pa do trenutka kad idete spavati"


MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
75468